Ads 468x60px

luni, 1 februarie 2010

Avatar trece de pragul de 2 miliarde $


La doar cateva zile dupa ce a depasit recordul international stabilit de Titanic, Avatar-ul lui James Cameron a sarit peste pragul de 2 miliarde $ incasati pe piata mondiala a filmului.

Conform celor de la 20th Century Fox, homericul SF a atins suma de 2.039 miliarde $ dupa 7 saptamani de suprematie la box office.

Acum ca Titanic-ul a fost surclasat la nivel financiar, urmeaza ca Avatar-ul sa-i depaseasca si palmaresul festivalier. Filmul din 1998, cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale, a adunat 14 nominalizari si-a plecat acasa cu nu mai putin de 11 premii Oscar. Iata urmatorul prag pe care trebuie sa-l depaseasca acest SF pentru a face istorie…sau pentru a face o si mai mare istorie.
Acest lucru cu siguranta nu se va concretiza ,Avatar nu are cum sa ia 11 premii oscar ,daca oamenii au fost prosti si s-au dus ca nebunii la film ,asta nu inseamna ca si criticii vor fii "miscati" de film,poate va lua 4 premii oscar ,maxim 4,cu toate ca nu cred,dar orice este posibil! Voi ce parere aveti ? Cate oscaruri crezi ca va lua Avatar?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu