Ads 468x60px

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

“Avatar”-ul ucide !


Conform celor de la publicatia londonzeza Metro, un barbat in varsta de 42 de ani a suferit un atac de cord in timp ce se minuna de Avatar-ul lui James Cameron intr-o sala de cinema din orasul taiwanez Hsinchu. Necunoscutul a fost transportat de urgenta la cel mai apropiat spital, unde, 9 zile mai tarziu, a decedat.

Medicii care-au incercat sa-l tina in viata au declarat ca cea mai probabila cauza a atacului de cord suferit de nefericitul cinefil a fost entuziasmul extrem generat de filmul lui Cameron.

Avatar a devenit in relativ scurt timp al doilea cel mai de succes film al tuturor timpurilor, fiind inca surclasat de Titanic, filmul regizat tot de Cameron. Insa pelicula nu a fost intampinata numai cu bratele deschise. In SUA, partidele de extrema dreapta au acuzat Avatar-ul ca fiind o spectaculoasa promovare a militarismului, iar Vaticanul si-a dat din nou cu firma in cap, declarand emfatic si anacronic ca filmul trimite deloc subtil la ideea de idolatrizare a naturii.

1 comentarii:

  1. Scuze ca postez aici, dar mi-am schimbat adresa de pe net, acum blogul meu se afla la http://achilianu.ro si vroiam sa stiu daca mai continuam schimbul de link. Daca da, am sa te rog sa modifici la tine in blogroll. Multumesc...
    sanatate...

    RăspundețiȘtergere