Ads 468x60px

joi, 28 ianuarie 2010

Avatar 2 a intrat in preproductie?


Se pare ca Avatar 2 este cu un pas mai aproape sa devina realitate. Chiar daca James Cameron insista ca nu au inca o poveste bine conturata, cei de la Slashfilm au anuntat ca filmul intra in preproductie si asa.

Conform unei surse de incredere, o echipa tehnica a fost angajata cu contracte pe 3 pana la 5 ani pentru a ajuta la realizarea sequel-ului. Primul film i-a luat lui Cameron 15 ani, asa ca nu suna prea rezonabil. Insa, exista si alte posibilitati: Pandora este deja construita, asa ca ar putea prea bine sa se foloseasca de ea.

Stirea ramane totusi la nivel de zvon, insa nu e exclus ca regizorul sa inceapa pregatirile inca de pe-acum, avand in vedere ca filmele lui iau ani buni pana sa fie finalizate.
Cu siguranta se va face ,sa fie prost sa nu faca,dupa ce s-a chinuit atata sa faca Pandora ,de ce sa nu se foloseasca la maxim de ea?!Filmul a prins la lume devenind numarul 1 la incasari ,dupa 12 ani de suprematie din partea Titanicului ,film facut tot de el.Cu toate astea mie unu nu mi-a placut Avatar ,recunosc ca nu l-am vazut in 3D ,dar si daca l-as fi vazut 3D nu cred ca mi-ar fi placut,povestea este destul de slaba si nu imi plac filmele astea realizate 99% pe calculator,a depasit Titanicul ,dar de fapt nu l-a depasit. :)
In curand voi face o chestie prin care incerc sa lamuresc lumea ca James Cameron a facut ceva foarte asemanator cu Titanicul ...In curand Titanic vs. Avatar ,o sa le iau bucata cu bucata in comparatie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu