Ads 468x60px

luni, 4 ianuarie 2010

INCREDIBIL!!!Avatar - pe locul patru în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile!


Avatar, regizat de James Cameron, a depăşit weekend-ul trecut suma record de un miliard de dolari din încasări în întreaga lume, anunţă Hollywood Reporter. În America, este pe primul loc pentru al treilea weekend consecutiv şi a ajuns la 352,1 milioane de dolari, după numai 17 zile. La nivel internaţional, a ajuns la 670 de milioane de dolari.

În aceste condiţii, Avatar are până acum 1,02 miliarde de dolari şi se află pe locul patru în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Primele trei locuri sunt ocupate de: Titanic (1,84 miliarde de dolari), The Lord of the Rings: The Return of the King (1,12 miliarde de dolari) şi The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (1,07 miliarde de dolari). Cu siguranţă, în următoarele zile, Avatar va ajunge pe locul al doilea în acest clasament.Probabil pe Titanic nu va reusi sa il intreaca ,dar e doar probabil ,orice este posibil ,chiar nu ma asteptam la asa ceva ,nu credeam ca dupa 17 zile va reusi sa depaseasca un miliard ,tinind cont ca este in mare parte facut digital !Bravo pentru James Cameron ,va avea bani sa faca inca doua continuari!

Revenind la box office-ul american, noul Sherlock Holmes, cu Robert Downey Jr în rolul principal, se află pe locul al doilea, după ce a avut încasări de 38,4 milioane de dolari.

Pe locul al treilea se află Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel, cu 36,6 milioane de dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu