Ads 468x60px

vineri, 8 ianuarie 2010

James Cameron va face un film despre bombardamentele atomice de la Hiroshima!


Orice proiect ar planui sa faca pe viitor James Cameron va fi cu siguranta o productie de calitate. Celebrul regizor a demonstrat deja acest lucru de doua ori intr-un mod magistral care i-a umplut buzunarele cu miliarde.

Acum ca Avatar a fost lansat si se bucura inca de un succes extraordinar, James Cameron a avut timp sa traga doua guri de aer si sa aleaga subiectul urmatorului sau film.

Se pare ca regizorul a achizitonat drepturile unui roman care urmeaza sa fie publicat in curand, scris de Charles Pellegrino si intitulat “The Last Train from Hiroshima: The Survivors Look Back”.

Cartea lui Pellegrino va face o cronica a doua zile din timpul si dupa bombardamentul atomic de la Hiroshima, din prisma oamenilor care au trait pe pielea lor aceasta tragedie: civili japonezi si piloti americani care au supravietuit experientei.

Proiectul se afla inca in faza de idee, insa Cameron a inceput deja munca de cercetare, luandu-si o zi libera din timpul turului promotional Avatar pe care il face in Japonia, pentru a-l vizita pe Tsutomo Yamaguchi, unul dintre supravietuitorii atacului.

Din pacate insa, la scurt timp dupa ce s-a intalnit cu James Cameron, Yamaguchi a decedat la varsta de 93 de ani, astfel ca nu va avea sansa sa vada proiectul final.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu