Ads 468x60px

miercuri, 6 ianuarie 2010

Sylvester Stallone si-a fracturat gatul pe platourile de filmare


Sylvester Stallone , in varsta de 63 de ani, continua sa-si faca singur cascadoriile in toate filmele in care joaca. Iata ca la filmarile pentru The Expendables si-a frant gatul, si-a fost nevoit sa treaca printr-o interventie chirurgicala. Asta nu inseamna ca s-a accidentat atat de grav fiindca e batran, caci universul cascadorilor profesionisti este populat pana la refuz de fracturi, contuzii si chiar morti mai mult sau mai putin inexplicabile. In ultima instanta este de admirat ca Sly nu se lasa doborat de varsta.

Accidentul s-a intamplat in timp ce se razboia cu Stone Cold Steve Austin. Se pare ca lupta dintre cei doi a devenit atat de intensa si de…reala, incat Stallone a cam luat-o pe coaja. Drept urmare , acum are un bucata de metal in ceafa.

“Eram sapte oameni care ne croiam unul altuia pumni si picioare fara mila. Toti unul si unul. Fara gluma, si cu bietii cascadori care ne rugau s-o luam mai usurel”, a spus actorul-regizor. “Lupta dintre mine si Steve a fost atat de brutala incat am sfarsit cu o fractura de toata frumusetea. Nu glumesc. N-am spus asta nimanui, dar a trebuit sa trec printr-o operatie corectiva.”

Din distributia acestui film mai fac parte si Bruce Willis, Jet Li, Mickey Rourke si Jason Statham, care prefera si ei sa-si faca singuri cascadoriile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu