Ads 468x60px

luni, 4 ianuarie 2010

Warren Beatty a sedus 13.000 de femei!


Nu era pana acum un secret ca Warren Beatty a avut succes la femei de-a lungul carierei, insa cartea “Star: How Warren Beatty Seduced America” scrisa de autorul american Peter Biskind sustine ca Beatty a avut relatii cu aproape 12775 femei

“Utilizand matematica simpla, 12.775 de femei reprezinta un numar nu include aventuri scurte din timpul zilei sau saruturi pe fuga.” detaliaza The New York Post.

Acelasi ziar mai sustine ca romanul a fost autorizat, insa, adevarul este ca “Star:How Beatty Seduced America” a fost sactionat de actor.

Avocatii actorului au declarat ca Beatty nu accepta ca aceasta carte sa fie publicata ca o biografie autorizata deoarece contine supozitii false si citeaza lucruri pe care Warren Beatty nu le-a spus niciodata.

Biskind a mai scris in cartea sa ca, printre cuceririle actorului se numara Jane Fonda, care initial ar fi crezut ca Beatty e gay, Joan Collins pe care ar se zice c-ar fi extenuat-o, Leslie Caron , julie Christie, Diane Keaton, Madonna si, Annette Bening, actrita cu care Beatty s-a casatorit in 1992.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu