Ads 468x60px

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

5 lucruri pe care nu le stiati despre “Eclipse”


New Moon a dat iama in cinematografe si a facut praf toate predictiile care spuneau sus si tare cu nu va fi un succes atat de mare pe cat se asteapta populatia cinefila a planetei. Iata ca, nu numai ca a stabilit noi recorduri de box-office, dar continua sa genereze isterie si fanatisme in randul amatorilor de vampiri stilizati si de varcolaci la bustul gol.

Eclipse, cel de-al treilea capitol al sagai Twilight , este acum in stadiul de post-productie si se asteapta sa fie lansat peste 7 luni. Gurile rele spun ca, avand in vedere succesul filminant al peliculei New Moon, va fi foarte dificil, daca nu chiar imposibil, pentru urmatoarele filme ale seriei, sa-i surclaseze prestatia de box-office si priza maniacala la publicul innebunit dupa universul creat de Stephanie Meyer. Ramane de vazut daca au sau nu dreptate, insa predictii proaste s-au facut si in legatura cu New Moon, si iata cat de admirabil s-a comportat pe piata.

Cei de la “Rotten Tomatoes” au reusit sa vorbeasca nitel cu actorii francizei, aflati in Los Angeles in interes de serviciu, si au aflat unele detalii interesante despre cel de-al treilea film din saga Twilight. S-ar putea s-avem parte de 5 filme in serie…

eclipse3

1. Eclipse va fi mai “intunecat”: si nu este de mirare, caci regizorul acestuia este David Slade, cel care s-a ocupat intens si original de 30 Days of Night. Suntem curiosi in ce masura acest cineast predispus la reprezentari violente si sinistre, va face tranzitia la universul mai decent si mai curat al romanelor lui Meyer.

“Fiecare film este diferit, caci lucram cu regizori diferiti”, a declarat Taylor Lautner. ” David Slade este perfect pentru cel de-al treilea film, fiindca trebuie sa fie mai sumbru. Eclispe a fost cartea mea preferata.”

Ashley Greene a avut si ea ceva de spus in ceea ce-l priveste pe noul regizor.: ” David este si foarte amuzant. Are un umor atat de sec incat uneri nu stii daca glumeste sau nu. Eclipse va fi grozav, fiindca l-a facut mai dramatic. Si va arata foarte misto.”

eclipse42. Filmul va avea mai putina “romanta” si mai mult “razboi”:

Eclipse nu este atat de intim ca Twilight sau New Moon“, a spus Robert Pattinson. ” Suntem in plin razboi, asa ca interactionez cu mai multe personaje, nu doar cu Bella. Veti afla de asemeanea mai multe despre ceilalti membri ai familiei Cullen. Da o senzatie de grandoare.”

New Moon a stabilit un triunghi amoros intre Bella, Edward si Jacob,” a adaugat Lautner. ” Asa ca exploram aceasta latura si in Eclipse. Este o situatie dificila, caci Bella este intre doi pretendenti, Jacob n-o poate avea pe fata pe care o iubeste, si sa nu-l uitam pe Edward, cu toate problemele sale.”

3. Varcolacii vor fi si mai “erotizati”:

“Cu totii cunoastem farmecul familiei de vampiri”, a declarat Nikki Reed. “Insa clanul de varcolaci vor urca la un cu totul alt nivel. Vor interactiona cu o caldura jucausa, confortabila si foarte tinereasca. Vor fi foarte sexy.”

In ceea ce-l priveste pe Pattinson, acesta a declarat ca invidia pe care o simte fata de fizicul perfect al lui Lautner l-a ajutat foarte mult in rolul din Eclipse: “In film, eu si Taylor avem foarte multe scene impreuna, in care trebuie sa fim invidiosi unul pe celalalt. Asa ca mi-e la indemana ca ma simt cu adevarat < cand ii vad corpul, mai ales ca este mai tanar decat mine. Indeplineste toate conditiile fizice pe care le vor fetele adolescente. Simteam ca trebuie sa-mi dovedesc propria-mi valabilitate.”

4. Va fi mai multa actiune:

“Filmarile la Eclipse mi-au schimbat viata”, a marturisit Nikki Reed , referindu-se la antrenamentele riguroase la care au fost supusi toti actorii. “Nu am fost niciodata atat de in forma – este prima data in viata mea cand am bicepsi. Este bizar sa comparam cum aratam acum cu infatarea noastra din primul film.

Din pacate pentru Lautner, Eclipse nu i-a oferit sansa de a-si demonstra abilitatile sportive, caci, desi personajul lui are parte de foarte multa actiune, totul se intampla cu Jacob in forma sa animalica. ” Eclipse este pentru mine mult mai fizic, insa de fiecare data cand am o scena de actiune, sunt lup, asa ca totul e facut pe calculator.” a marturisit actorul cu tristete in glas.

5. Finalul va lasa loc si pentru un posibil film cu numarul 5:

Cu toate ca Stephanie Meyer a scris doar 4 carti, Twilight, New Moon, Eclipse si Breaking Dawn, Ashley Greene a dezvaluit faptul ca s-ar putea sa se faca 5 filme : “Am terminat filmarile la Eclipse si, daca New Moon are acelasi succes ca Twilight, atunci vom incepe sa filmam Breaking Dawn anul viitor.”

“Problema este ca Breaking Dawn este un roman foarte vast, ceea ce inseamna c-ar trebui sa se faca un film foarte lung. S-ar putea sa se imparta in doua subcapitole, ca in cazul lui Harry Potter. Insa trebuie sa ne apucam de filmat urgent, fiindca vampirii nu imbatranesc, ca Harry Potter, si noi toti trebuie sa aratam la fel in toate filmele seriei.” a concluzionat Green.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu