Ads 468x60px

joi, 19 noiembrie 2009

Sam Worthington


Cei de la Mania ne anunta ca Sam Worthington, care s-a facut remarcat in Terminator Salvation, si a fost distribuit in Avatar si Clash of the Titans, va juca in adaptarea pentru marile ecrane a romanului The Last Days of American Crime, “scos pe piata” de Radical Publishing.
Filmul va fi un SF de actiune a carui poveste va fi plasata in viitorul nu prea indepartat, cand guvernul american, in efortul de a impiedica atacurile teroriste si cresterea criminalitatii, planuieste sa propage prin unde radio un semnal care ar urma sa faca imposibila comiterea constienta a unei infractiuni. Pentru a nu face proiectul public, se recurge la o diversiune, si anume inlocuirea banilor metalici si de hartie cu un sistem valutar bazat pe carduri digitale.
Acesta este background-ul politico-justitiar in care isi face simtita prezenta escrocul de profesie Graham Brick, care vrea sa puna mana pe una din “statiile” de “digitalizare” a cardurilor si sa traiasca pentru tot restul vietii cu “bani” in cantitati infinite.
Insa, cu o saptamana inainte de a demara jaful, posturile de televiziune lanseaza stirea ca semnal urmeaza sa fie activat, astfel ca Brick are doar cateva zile la dispozitie s-o scoata la capat nu numai cu cel mai mare jaf din istoria Americii, dar si cu ultimul jaf din istoria Americii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu