Ads 468x60px

marți, 24 noiembrie 2009

Daniel Radcliffe spera ca lui Robert Pattinson sa nu i se urce faima la cap


Daniel Radcliffe este foarte impresionat de modul in care Robert Pattinson isi gestioneaza failma exploziva, si spera ca actorul din franciza Twilight sa nu cada prada “nebunie euforice” create de o prea brusca ascensiune la statutul de celebritate. Rob, asculta-l pe Harry Potter, ca stie ce vorbeste!

Cei doi au jucat impreuna in doua din filmele seriei cu vrajitori puberi. Radcliffe a marturisit ca nu are prea multe sfaturi pentru colegul sau intr-ale faimei internationale, avand in vedere ca Pattinson pare sa-si pastreze calmul si normalitatea in conditiile isteriei legate de propria-i persoana.

“Pare sa se descurce bine. N-am vorbit cu Robert de trei ani, de cand ne-am intalnit la deschiderea unei expozitii. In mod bizar, am continuat sa ne pasam sfaturi prin intermediul jurnalistilor… Este o nebunie totala cand oamenii o iau razna in prezenta ta. In special in cazul lui Robert – hoarda de femei care-ar sarii pe el – trebuie sa-ti gasesti o oarecare perspectiva sanatoasa spunandu-ti ca<>.” a declarat Radcliff.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu