Ads 468x60px

luni, 30 noiembrie 2009

New Moon, plin de succes si de greseli


Se pare ca busturile goale si fascinatia pe care a produs-o cel de-al doilea film al sagai Twilight nu au lasat ca greselile filmului sa treaca neobservate.

Amuzant, dar totodata dezamagitor, lista de greseli a lui New Moon insumeaza deja 18 greseli, iar unele dintre ele sunt prea mari pentru a fi scuzate.

Una dintre greseli este problema lentilelor de contact. Culoarea e prea intensa si marginea lentilelor este vizibila. Alta greseala ar fi, ca in scenele in care este prezentata depresia Bellei, cand camera merge in jurul ei, cameramanul apare de 2 ori in oglinda din spatele ei. Lista completa a greselilor o puteti gasi pe www.moviemistakes.com .

Cu toate acestea, nu numai New Moon a calcat pe bec, filmul apocaliptic al lui [Roland Emmerich], 2012 a insumat 21 de greseli, Inglorious Basterds 20 si Zombieland 13. Filmele cu cele mai multe greseli ale tuturor timpurilor sunt Harry Potter and the Chamber of Secrets, cu 289, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – 296 si Apocalypse Now – 390.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu