Ads 468x60px

marți, 1 decembrie 2009

“Apocalypse Now”: cel mai bun film al ultimilor 30 de ani


O suma de critici de cel mai mare calibru au “stabilit” ca Apocalypse Now al lui Francis Ford Coppola este cel mai bun film al ultimilor 30 de ani.

Aceasta pelicula din 1979 si-a adjudecat locul intai intr-un nou top care celebreaza 30 de ani de existenta a London’s Film Critic’s Circle Awards. Filmul lui Coppola a acupat acelasi loc suprem si in 1980, cand s-a infiintat festivalul.

Pe locul doi s-a plasat Schindler’s List, in regia lui Steven Spielberg, locul trei i-a revenit peliculei The Lives of Others, iar Unforgiven si Brokeback Mountain s-au plasat pe locurile 4, respectiv 5.

“Sunt incantat ca un film atat de puternic si de genial ca Apocalypse Now continua sa fie cel mai bun in opinia critica londoneza”, a declarat Jason Solomons, presedintele Film Critic’s Circle. ” Filmul lui Coppola a castigat pe merit, iar interpretarile actoricesti fenomenale si tehnicile de filmare uimitoare au trecut testul timpului, fiind la fel de relevante azi cum au fost in cadrul ceremoniei de acum 30 de ani.”

Ceremonia de premiere va avea loc in data de 18 februarie in Londra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu