Ads 468x60px

luni, 14 decembrie 2009

Orlando Bloom face pasul decisiv?!


În week-end Orlando Bloom a cerut-o în căsătorie pe Miranda Kerr, scriu cei de la celebrity-gossip.net, citând o publicaţie australiană care dă declaraţia fratelui Mirandei, Matthew. Acesta a spus, referindu-se la actorul Orlando Bloom că "până la urmă a făcut-o, a cerut-o de nevastă. Se vor căsători!".


Bloom, în vârstă de 32 de ani şi Kerr, de 25 sunt împreună din 2007, iar la începutul acestui actorul şi l-a petrecut în Australia. Miranda May Kerr este un model australian al brandului de lenjerie intimă Victoria's Secret. Agentul fotomodelului a negat că fratele fetei ar fi făcut o aşa declaraţie.

Orlando Bloom apărea în 2001 în rolul elfului Legolas în Lord of the Rings. Alături de această trilogie, cea cu Piraţii din Caraibe se numără printre imensele succese ale actorului propulsat în doar câţiva ani pe lista starurilor de categorie A. După cele două trilogii şi blockbusterul Troy, Bloom joacă rolul principal în Kingdom of Heaven, iar apoi decide să accepte filme mai mici, precum insuccesul Elizabethtown, sau să aibă scurte apariţii în seriale TV, precum cea din excelentul Extras. În 2006, actorul a fost cel mai căutat bărbat pe Google şi jucase deja în patru dintre cele mai profitabile 15 filme ale tuturor timpurilor. Retras pentru o perioadă din atenţia fanilor, Bloom revine în 2010 cu The Red Circle, remake-ul cu buget mare al filmului francez cu acelaşi nume.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu