Ads 468x60px

joi, 14 ianuarie 2010

Joe Johnston despre “Captain America” si “Jurassic Park 4″


Acum ca a finalizat munca la mult-anticipatul The Wolfman, Joe Johnston a inceput sa dea detalii noi legate de 2 dintre marile proiecte pe care le are in vizor acum: Captain America: The First Avenger si Jurassic Park 4.

Intr-un interviu acordat boxoffice.com acesta a dat detalii despre actiunea din Captain America si a cochetat cu ideea unei noi trilogii Jurassic Park.
Se pare ca originile lui Captain America vor ramane tot in perioada celul de-al doilea razboi mondial, la fel ca in benzile desenate, insa asta nu inseamna ca personajul Captain America va fi la fel.

“Nu va fi un Captain America cum v-ati astepta. Va fi ceva diferit. Este infuluentat de benzile desenate, insa o va lua intr-o cu totul alta directie.”

Avand in vedere succesul pe care l-a inregistrat The Dark Knight si stirile recente despre Spider-Man, e foarte posibil ca filmul lui Johnston sa ia o ruta realista, fapt intarit de ce spune regizorul despre personajul Steve Rogers:

“Este un om obisnuit caruia i-a fost oferit darul de a se transforma in specimenul perfect. Cum il afecteaza asta? Ce inseamna asta pentru el la nivel emotional si psihologic? Regulile se schimba in acel moment si viata lui devine mult mai complicata.”

Despre Jurassic Park, acesta a spus ca “va fi diferit decat orice am vazut pana acum. Acesta a mai facut trimitere la posibilitatea unei noi trilogii.

The Wolfman va fi lansat in cinematografe pe 12 februarie in timp ce Captain America este programat spre lansare pe 22 iulie 2010.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu