Ads 468x60px

luni, 30 noiembrie 2009

Tobey Maguire despre “Brothers” si “Spider-Man 4″


Actorul Tobey Maguire a declarat recent pentru The Boston Globe ca spera ca noul sau filmBrothers sa aduca mai multa lumina in cazurile trecute cu vederea ale soldatilor care se intorc din razboi suferind de stes post-traumatic.

Oamenii nu vorbesc despre asta pentru ca e ca si cum ai deschide poarta unei parti total diferite a umanitatii. Oamenii care au trecut prin asta au o privire diferita. Sper ca acest film sa declanseze discutii, ca lumea sa inceapa sa vorbeasca despre acest teribil adevar.

Cat despre Spider-Man 4, actorul a declarat urmatoarele:

Nu am ezitat neaparat sa fac Spider-Man 4. Pentru mine este un proces complicat daca sa accept rolul sau nu. Trebuie sa imi doresc sa ma trezesc dimineata si sa simt ca abia astept sa merg la munca. Trebuie sa ma conformez cu faptul ca o sa fiu departe de copiii mei 12-13 ore pe zi pentru 5 luni. Este un mare angajament. Sper ca voi fi capabil sa duc personajul intr-o noua directie. Va fi tot Peter Parker,insa sper ca pot sa-l imbunatatesc si sa-l duc intr-un loc unde vor fi mult mai multe provocari pentru mine

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu