Ads 468x60px

luni, 14 decembrie 2009

Arnold Schwarzenegger va avea filmari in Bulgaria in 2010!!!


Arnold Schwarzenegger, actualul guvernator al statului american California si star de cinema, va filma in 2010 o noua productie cinematografica, in orasul bulgar Pernik, informeaza novinite.com.

Arnold Schwarzenegger ar urma sa filmeze noua productie intr-un muzeu subteran din localitatea Pernik. Agentia bulgara a transmis aceste informatii vineri, citand o scrisoare oficiala trimisa primarului din Pernik de casa de film bulgara Boyana si casa de productie americana Nu Image. In scrisoare, acestia cer permisiunea de a filma intr-un muzeu subteran, pentru un lungmetraj care are titlul de lucru "Conan".

Filmarile vor avea loc in 2010, iar Arnold Schwarzenegger va juca rolul principal, informeaza Mediafax .

Arnold Schwarzenegger, om de afaceri si al 38-lea guvernator al statului american California, a intrat in politica dupa o cariera de succes la Hollywood, pe care si-a construit-o dupa ce, initial, a practicat culturismul si a castigat de sapte ori titlul Mister Universe. Schwarzenegger a inceput sa faca culturism la varsta de 15 ani si a ramas o figura proeminenta in lumea acestui sport si dupa retragerea din competitiile oficiale, el scriind numeroase carti si articole despre culturism.

Arnold Schwarzenegger a devenit celebru pe plan mondial cu filmele de actiune in care a jucat, precum "Conan Barbarul", "Predator", "Total Recall" si, mai ales, franciza "Terminator". Pe 7 octombrie 2003, actorul a fost ales in functia de guvernator al statului California, in locul lui Gray Davis, fiind apoi reales in noiembrie 2006, pentru un mandat complet
. Mandatul sau expira la sfarsitul acestui an.

In muzeul din Pernik au fost filmate mai multe pelicule, printre care productia franco-americana "Hitman".

Sursa: Multumim site-ului StilFeminin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu