Ads 468x60px

luni, 14 decembrie 2009

“Avatar” va fi lansat intr-un numar record de sali IMAX!!!


IMAX Corporation si Twentieth Century Fox au anuntat azi ca homericul film al lui James Cameron, Avatar, va fi lansat in nu mai putin de 178 de cinematografe IMAX in SUA, simultan cu lansarea peliculei in cadrul circuitului standard de sali de cinema.

Pe plan international, Avatar isi va avea premiere in circa 83 de sali IMAX incepand cu data de 16 decembrie, insumand un numar fabulos de 261 de cinematografe IMAX care vor proiecta acest film. E fabulos fiindca reprezinta un record in istoria acestei tehnologii care musca din ce in ce mai substantial din piata cinematografica mondiala.

“Scopul nostru este de a revolutiona filmele 3D, iar Avatar-ul este impresionant in format IMAX”, a spus James Cameron.” Campul vizual mai larg, si sunetul surround mult mai puternic al unui cinematograf IMAX va ajuta publicul sa realizeze imersiunea in universului filmului.”

“Avatar reprezinta esenta experientei IMAX, care este de a transporta oamenii in locuri in care altfel nu ar avea acces”, a adaugat Richard L. Gelfond, presedintele Corporatiei IMAX.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu