Ads 468x60px

joi, 17 decembrie 2009

FBI-ul a facut dreptate in cazul “Wolverine”!!!



Dupa cum stim, in urma cu cateva luni, inainte ca “X-Men Origins: Wolverine ” sa apara pe marile ecrane pe 1 mai 2009, cineva a facut publica pe internet o varianta nefinisata a filmului, inainte cu o luna de lansare. Aceasta situatie este inacceptabila, deoarece in unele cazuri afecteaza drastic succesul filmului.

Dupa luni de investigatii, FBI-ul l-a arestat pe Gilberto Sanchez, pentru ca a uploadat workprint-ul Wolverine pe site-ul megaupload.com. O sursa de incredere a declarat ca Sanchez nu are nicio legatura cu industria filmului, iar acest lucru mentine in continuare misterul asupra acestui caz: Cum poate acest barbat de 47 de ani din Bronx sa detina o copie a filmului inainte cu o luna de lansare.

Acest incident a fost un adevarat soc pentru industria cinematografica si este considerat unul dintre cele mai grave cazuri de piraterie de pana acum. Cu toate ca studiourile Fox nu au declarat pierderile pe care le-au suferit, o sursa din interiorul companiei a declarat ca suma se ridica la zeci de milioane de $.

Aproximativ 15 milioane de oameni au downloadat filmul, iar daca toti acestia care au scos filmul ar fi mers la cinema, Wolverine ar fi incasat cu 50 de milioane de $ mai mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu