Ads 468x60px

luni, 7 decembrie 2009

“Hobbitul” nu este amanat pana la urma


Cu toate ca in ultima vreme s-a zvonit ca lansarea filmului “The Hobbit” va fi amanata, niciuna dintre aceste informatii nu s-a dovedit a fi adevarate. Din fericire Peter Jackson s-a hotarat sa faca lumina in acest caz si sa ne asigura ca Hobbit-ul nu va fi lansat mai tarziu pana la urma.

La un moment dat se zvonea ca scenariul este inca in lucru iar filmarile vor incepe abia in a doua jumatate a anului 2010, insa Jackson a declarat pentru Collider la premiera filmului “The Lovely Bones” ca nimic nu s-a schimbat din cate stie el.

“Cineve a scris ceva pe internet si s-a creat astfel o mare neintelegere. Trebuia sa finalizam scenariul si sa incepem filmarile prin aprilie si acum cred ca am zis intr-un interviu ca vom incepe filmarile in iunie. Acum, lumea a inceput sa spuna ca a fost amanat. Scenariile vor fi gata dupa Craciun, iar filmarile vor incepe cat de repede posibil.”

Jackson a mai confirmat ca Hobbitul va fi lansat in luna decembrie 2011. Acest lucru suna mult mai bine decat o lansare zvonita la jumatatea lui 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu