Ads 468x60px

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Taylor Lautner, supererou!!!


Taylor Lautner se joacă - la propriu - cu figurinele "Max Steel", în ultimul său proiect. Starul din New Moon va juca rolul unui adolescent de 19 ani, împătimit după sporturile extreme, care este recrutat de o agenţie secretă în urma unui accident în care este infectat cu nanoboţi, ceea ce îl face super-uman.


Se pare că studiourile Paramount aplică aceeaşi reţetă care au condus Transformers la succes, pornind de la figurinele introduse pe piaţă de producătorul de jucării Mattel în 1999, care au dat naştere mai întâi la desenele animate din anii 2000-2002. Jucăriile "Max Steel" au căpătat popularitate mai ales în America Latină, unde au devenit cele mai bine vândute figurine, iar la ora actuală e al şaselea brand de jucării vândut de Mattel în ultimul an. Proiectul nu are încă desemnat un regizor, dar scenariul va fi semnat de Chad Damiani şi JP Lavin.


Lautner se află la începutul carierei,având în spate numai patru filme, din care două din seria Twilight. Următoarea sa premieră va fi Valentine's Day de la New Line.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu