Ads 468x60px

duminică, 20 decembrie 2009

James Cameron este de parere ca “Terminator Salvation” ar fi avut nevoie de Arnold Schwarzenegger


James Cameron, creatorul de drept al francizei, a declarat ca Terminator Salvation nu a creat impresia de autenticitate fiindca nu l-a avut in distributie pe Arnold Schwarzenegger.

Cineastul a scris si regizat primul film al seriei in 1984, iar 8 ani mai tarziu a facut Terminator 2: Judgement Day. In ceea ce priveste ultimul film al francizei, Cameron a stat deoparte. In esenta, desi recunoaste ca McG a facut o treaba relativ buna, regizorul este de parere ca Terminator Salvation a pierdut foarte mult ignorandu-l pe Schwarzenegger, care a avut un foarte mic cameo in film.

“Cred ca McG s-a descurcat destul de bine. Cred ca a facut mult prea multe referinte la primele doua filme. Le-a supra-citat, ca sa spunem asa. Nu mi s-a parut o reinventie prea buna a francizei. Ceea ce-am facut noi cu al doilea film, a fost sa-l reinventam pe primul completamente. Nu mi s-a parut ca cel de-al patrulea film a fost suficient de fresh . Si i-a lipsit o anumita doza de autenticitate, fiindc-a lipsit Schwarzenegger. Adica stiu c-a avut un cameo digital, insa nu e acelasi lucru”, le-a spus Cameron celor de la Ugo.com.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu