Ads 468x60px

vineri, 25 decembrie 2009

MediaPro Interactiv a lansat Muvix.ro, site-ul unde cinefilii pot urmari legal filme online, contra cost!


Inca din prima saptamana, Microsoft si Muvix.ro ofera utilizatorilor un cadou de sarbatori constand intr-o serie de filme ce pot fi vizionate gratuit.

Primul din aceasta serie este celebrul film "Filantropica", o comedie in care userii ii vor regasi, printre altii, pe Mircea Diaconu si pe regretatul Gheorghe Dinica.

Construit pe structura video on demand, Muvix.ro este un proiect ambitios care a decis sa spuna "NU" pirateriei si sa ofere o selectie de filme care merita si care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricand si oriunde.

Site-ul are, pentru inceput, un portofoliu de peste 30 de filme romanesti si straine, pelicule de referinta cu regizori si actori celebri, productii care s-au bucurat de nominalizari sau premii in cadrul festivalurilor de profil.

Portofoliul va creste constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori, cu conditia ca acestea sa se incadreze in categoria filmelor bune.

"Intr-o piata in care filmele noi apar pe serviciile «celebre» a doua zi de la premiera mondiala, a lansa un astfel de site cu plata poate fi o nebunie. Cineva insa trebuia sa incerce, asa ca am facut-o noi. Viitorul ne va arata daca piata se va indrepta catre continut platit, asa cum am pariat noi" , afirma Orlando Nicoara, General Manager al MediaPro Interactiv.

Pe Muvix.ro filmele pot fi vazute numai online, fara posibilitatea de a fi descarcate.

Pentru plata, cinefilii au de ales intre plata prin SMS si plata online, prin card.

Acum parerea mea: EXCELENT!!! foarte bine ca s-au gandit sa faca asa ceva,filmele se vad la o calitate buna ,sigur,depinde mult si conexiunea la internet,dar este ceva bun,chiar era nevoie de asa ceva ,preturile sunt destul de mici ,cel mai scump film ajungand la 2.97 euro si cel mai ieftin 1.19 ( Underworld 2:Evolution sau Joyeux Noel) ,preturi accesibile ,cred eu.Un lucru mai putin bun este ca nu poti incarca cu cat vrei ,minimum prin sms este 10 euro ,dar daca bagi 10 euro poti vede ceva filme si cum scria acolo :macar dormi linistit ca sti ca ai facut ceva legal! BRAVO pentru aceasta initiativa!

Muvix

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu