Ads 468x60px

marți, 19 ianuarie 2010

“Piratii din Caraibe 4″ se filmeaza in Hawaii


Guvernatoarea statului Hawaii, Linda Lingle a anuntat astazi ca Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films vor filma ce-a de-a patra parte a francizei Pirates of the Caribbean pe insulele Kaua’i si O’ahu, in aceasta vara.

Se pare ca guvernatoarea a aflat aceasta veste dupa ce s-a intalnit vineri cu presedintele Walt Disney, Bob Iger. Aceasta productie promite sa genereze aproximativ 85milioane de $ din cheltuieli directe sau indirecte, oferind acestei regiuni sansa de a-si imbunatati economia.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides va fi produs de Jerry Bruckheimer si regizat de Rob Marshall dupa un scenariu scris de Ted Elliott si Terry Rossio, iar Johnny Depp va relua rolul lui Captain Jack Sparow.

“Mereu am cautat cele mai frumoase si exotice locatii pentru filmele din franciza si am filmat in urma cuceva vreme atat in Maui cat si Moloka pentru Pirates of the Caribbean: At World’s End. Hawaii ne ofera o multitunide de locatii atat terestre cat si acvatice si suntem incantati sa ne intoarcem aici pentru On Stranger Tides. ” a declarat Iger, presedintele Walt Disney.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu